Qui sóc

Trompetista nascut a Barcelona (1994). Envoltat de música des de nadó, comença els seus estudis acadèmics a l’escola Oriol Martorell cursant seguidament el grau professional de música al Conservatori Josep M. Ruera de Granollers. Recentment ha finalitzat el títol superior de música a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb matrícula d’honor.

Destaca per la seva versatilitat com a intèrpret i compositor, treballant amb grups com Barcelona Jazz Orquestra, Vicens Martín Dream Big Band, Els Catarres, Dàmaris Gelabert, C. Tangana, Big Band Jazz Maresme, Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Mainasons, Sabor de Gràcia, Roberto Blades, Paula Grande, La Señora Tomasa, The Risas, Freak Out...

Docència

Al llarg de la seva carrera ha rebut classes d’interpretació en l’especialitat de Trompeta amb Matthew Simon, Gonzalo Álvarez, Michael Rodríguez (NY), Greg Gisbert (NY), David Pastor, Ivó Oller, Llibert Fortuny, entre d’altres... Ha rebut classes d’harmonia i composició de Gonzalo Grau (NY), Lluís Vergés, Martí Ventura, Michael Rodríguez, Lluís Vidal, etc. També ha rebut classes d’interpretació en l’especialitat de percussió llatina comptant amb Dani Forcada i Gonzalo Grau com a professors, enriquint així, els seus coneixements en el gènere llatí.